Head of Social Media søges til barselsvikariat

Vi har brug for at finde en strategisk stærk, kreativ og erfaren social media-rådgiver, som kan rådgive vores kunder og bistå med produktion, mens vores nuværende Head of Social er på barsel.

Læs mere om stillingen her

Vi søger studentermedhjælpere – To community managers – flydende svensk og norsk

Hey, dig, der taler flydende svensk eller norsk (eller ER svensk eller norsk), er en vaskeægte foodie og vild med sociale medier, vi mangler dig! som Community manager
Læs mere om stillingen her

Vi søger praktikanter

Vi elsker praktikanter, og søger netop nu 3 praktikanter, som har lyst til at arbejde med verdens bedste magasiner og digitale platforme (når vi selv skal sige det).

Læs mere om praktikpladser her

Senior Kontaktchef til AllerCP

Brænder du for salg, og er du strategisk funderet, så er du måske vores nye Senior Kontaktchef.

Du vil få ansvar for salg af strategiske kommunikationsløsninger til top 100 kunder. Herunder vores ydelser på alle platforme fra kundemedier, SoMe strategier og digital content til kampagner, film og magasiner. Du bliver en del af kontaktteamet og vil samarbejde med 50 passionerede medarbejdere lige fra strateger, dygtige skribenter til kreative Art Directors og digitale content managers. Fælles for os alle er, at vi drives af vores kunders succes og af effektiv content marketing.

Læs mere om stillingen her

Uopfordret ansøgning

Vi er altid på jagt efter nye talenter og spændende kompetencer. Selvom vi ikke har et jobopslag, der matcher dig, så send os gerne en uopfordret ansøgning til kontakt@allercp.dk.